Investeren in duurzame projecten

Wilt u investeren in duurzame projecten? Maak dan kennis met het project van Kamphorst Agrofondsen. Wij investeren samen met Nederlandse agrarische ondernemers in landbouwgrond in Roemenië. We kopen stukken landbouwgrond op om deze vervolgens tot premium duurzame landbouwgrond te verwerken en te verpachten aan lokale boeren. Op deze manier helpen we de duurzame landbouw in Roemenië verder te ontwikkelen.

Bent u geïnteresseerd en zou u meer willen weten over ons duurzame landbouwproject in Roemenië? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Op de website vindt u meer informatie over wat wij doen.

Contact opnemen eldert@agrofondsen.com (+31) 6 20 01 01 71

Wat zijn de voordelen van investeren in duurzame projecten met Kamphorst Agrofondsen?

  • Aantrekkelijk en stabiel rendement
  • Gemeenschappelijk investeren met Nederlandse agrarische ondernemers
  • Certificaten zijn vrij verhandelbaar
  • Inspraak als investeerder
  • Korte communicatielijnen
  • Jaarlijkse trip naar de landbouwgronden in Roemenië

Waarom beleggen in duurzame projecten?

Investeren in duurzame projecten als Kamphorst Agrofonds biedt beleggers de mogelijkheid een positieve bijdrage te leveren aan het welzijn van mens, maatschappij en milieu. Hierbij is uiteraard ook het doel om rendement te verkrijgen. Beleggen in duurzame bedrijven wordt steeds vaker gedaan door investeerders die bewust hun vermogen inzetten om een bijdrage te leveren aan een betere wereld.

Wij bieden Nederlandse agrarische ondernemers de mogelijkheid om duurzaam te investeren in landbouwgrond middels crowdfunding. Weten hoe dit in zijn werk gaat? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom is het een duurzame investering?

De landbouwgronden van Kamphorst Agrofondsen in Roemenië worden doorlopend geanalyseerd op verbetering van de vruchtbaarheid en productiviteit van de grond. We proberen onze landbouwgronden op een zo ecologisch mogelijke manier te bewerken. Zo verhogen we het organisch stofgehalte en wisselen we technieken, gewassen en kennis uit met de lokale boeren.

Zo ontstaat uiteindelijk premium landbouwgrond, die bestaat uit een gezonde bodem met voldoende voedingsstoffen. Premium landbouwgronden kunnen op grote schaal biologisch bewerkt worden en brengen meer op dan gewone landbouwgrond.

Landbouwgrond is een veilige en waardevaste belegging

Gemeenschappelijk investeren in duurzame landbouwgrond in Roemenië is investeren op de lange termijn. Landbouwgrond wordt beschouwd als een veilige en waardevaste belegging die in waarde zal toenemen naarmate de tijd vordert. Er is in de wereld een constante behoefte aan landbouwgrond om de alsmaar groeiende wereldbevolking van voedsel te voorzien. De waardevastheid van landbouwgrond heeft ook te maken met het feit dat grond bestemd voor de landbouw afneemt door bebouwing en klimaatverandering.

Ook investeren in duurzaamheid? Neem contact op

Wilt u meer weten hoe u kunt beleggen in duurzame projecten als het Kamphorst Agrofonds? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U mag ons ook bellen of mailen. We bespreken graag de mogelijkheden met u en beantwoorden al uw vragen.

eldert@agrofondsen.com (+31) 6 20 01 01 71

Direct contact opnemen

"*" indicates required fields

Naam*
Adres*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.