Agrarische handelsmissie Roemenië

Investeringsstrategie kamphorst agrofondsen

Van 21 tot en met 25 juni 2023 organiseren wij een handelsmissie naar Roemenië.

 

Het programma is als volgt:

 

21 juni 2023

Vertrek naar Boekarest; aankomst 14.30. Hierna verder naar Brasov

 

22 juni 2023

Bezoek aan melkveehouderij Frylapte.

Frylapte is melkveehouder in Transsylvanië. Er wordt momenteel 500 hectare grond bewerkt. Het bedrijf heeft ongeveer 600 koeien

 

23 juni 2023

Bezoek aan wijngaard in Lipova.

Bezoek aan akkerbouwbedrijf van de heer Casaleanu in Fibis. Hier zullen ervaring worden uitgewisseld over het starten van een akkerbouwbedrijf en het ontwikkelen van een 2e generatie landbouwbedrijf.

 

24 juni 2023

Bezoek aan akkerbouwbedrijf Tim Tom SRL (Agrarius AG). Dit bedrijf bewerkt 6.000 hectare grond. De bedrijfsleider zal onder meer vertellen over de ups en downs van de laatste 10 jaar.

 

25 juni 2023

Terugreis

Het doel van de handelsmissie is de deelnemers in de gelegenheid stellen de mogelijkheden te onderzoeken om export met het eigen product of de eigen dienst te realiseren. Tijdens de handelsmissie kunnen de deelnemers in contact komen met degenen die verantwoordelijk zijn voor export en kennismaken met de eigenaren die de betreffende ondernemingen hebben opgezet. Dankzij de expertise en ervaring van deze mensen krijgen de deelnemers onder meer inzage in de ondernemingscultuur in Roemenië waardoor een gedegen keuze kan worden gemaakt om wel of niet tot export over te gaan.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eldert van der Spek op 06-20010171 of eldert@agrofondsen.com.